Tarieven

You are here: Home \ Tarieven

Personenauto B

Tarieven voor de B opleiding. Een lesuur is 60 minuten

Losse les prijs

Lesprijs pakket

€ 50,00

€ 48,50

Pakket 25 lesuren, TTT en examen

€ 1675,00

Beschrijving

Met het opstartpakket van 25 lessen zit je altijd goed. Je begint de opleiding categorie B met de basis van het autorijden. Gaandeweg leer je meer complexere situaties oplossen samen met je instructeur. Het CBR raadt aan om tenminste 45 lessen af te nemen om zo voldoende voorbereid op het examen te komen.

Motorfiets A2/A

Tarieven voor de A opleiding. Een lesuur is 60 minuten

Losse les prijs

Lesprijs pakket

€ 60,00

€ 55,00

Pakket 15 lesuren, AVB en AVD examen

€ 1235,00

Beschrijving

Het pakket voor de motorfiets categorie A en A2. Samen met je instructeur leer je de basis van het motorrijden tijdens de voertuigbeheersing. Bij dit pylonnen-examen moet je 5 van de 7 oefeningen met een voldoende afsluiten. Daarna leer je de basis in het verkeer. Samen met je instructeur oefen je complexe situaties om de voor- en nadelen van de motor te leren kennen.

Aanhangwagen BE

Tarieven voor de BE opleiding. Een lesuur is 60 minuten

Losse les prijs

Lesprijs pakket

€ 47,50

€ 45,00

Dagopleiding BE
2-Daagse opleiding BE

€ 499,00
€ 619.00

Beschrijving

Wanneer een 1- of 2 daagse opleiding BE? Heb je al aanhanger, caravan of trailer ervaring? Dan volstaat meestal de BE opleiding in 1 dag. Bij het rijden met deze combinatie word veel gekeken naar je bediening en vaardigheid in het verkeer. Zo moet je vloeiend een rechte lijn achteruit kunnen rijden en ook vloeiend een bocht achteruit kunnen rijden. De basis in het verkeer oefenen we door moeilijke situaties te tackelen.

Alle tarieven zijn onder voorbehoud van tik- of zetfouten. Voor al onze producten en dienstverlening gelden onze algemene voorwaarden.

Het auto-, motor of aanhangwagen-rijbewijs haal je natuurlijk bij Jouw Verkeersschool – De rijschool bij jouw in de buurt! Je vindt ons nu al in Friesland, o.a. in Leeuwarden, Franeker, Heerenveen en Sneek. En ook al in de dorpen rondom zoals; Harkema, Surhuisterveen, Jistrum, Drogeham, Twijzel, Hardegarijp, Boelenslaan, Gytsjerk, Tytsjerk, Warten, Warga, Goutum, Scharnegoutum, Grou, en Akkrum.