Stage IBKI voor instructeurs

You are here: Home \ Specialisatie \ Stage IBKI voor instructeurs

Daarnaast bieden wij een stageplek voor instructeurs die het vak willen leren. Je komt bij een rijschool met jarenlange ervaring, bij instructeurs die de bevoegdheden hebben behaald om je van stagiair tot instructeur te begeleiden. Wij zijn van mening dat net als in het rijlessen zelf dat de basis de start is voor een goede instructeur.

Je kan bij ons verwachten dat er tijd in de stage wordt gestoken. De minimale eis van het IBKI vinden wij zwaar onvoldoende om instructeur te kunnen worden. Wees je ervan bewust dat kandidaten straks voor de volle 100% vertrouwen op jouw kennis en inzicht. Ook dit is vakwerk wat niet in 40 uren kan worden afgeraffeld.

Maatwerk kost tijd en kwaliteit kost inspanning!

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een gedegen stage adres voor de auto, motor of voor de aanhangwagen trainingen.

Graag je eigen rijschool starten?

Nadat je bent geslaagd voor je instructiepapieren kunnen wij je misschien verder helpen. Zo bieden wij een transparante franchise formule waarin je onderdeel wordt van een snel groeiende onderneming. Je bent bij ons geen nummer. Onze instructeurs zijn een onderdeel van JOUW Verkeersschool; Jouw inspraak doet er dus toe.