Franchise

You are here: Home \ Franchise

De franchise formule

Altijd al graag rijinstructeur willen worden? Graag een eigen rijschool willen beginnen? Maar nog niet helemaal zeker hoe of wat? Als rijinstructeur bij Jouw Verkeersschool rijdt je voor JOUW eigen Verkeersschool.

Onze interessante franchise formule biedt iedereen, starter of bestaande ondernemer de mogelijkheid om rijschoolhouder te worden. Het verschil is simpel; je bent bij ons niet een nummer, JOUW mening doet er toe!

Op deze pagina lees je meer over onze franchise formule en kun je zien wat voor voordelen wij allemaal bieden. Daarnaast willen we jou graag uitnodigen voor een persoonlijke ontmoeting. Samen kijken naar de mogelijkheden en samen kijken naar de toekomst van jouw bedrijf.

Sluit je aan bij Jouw Verkeersschool en start je eigen rijschool!

De kracht van JOUW eigen naam!

Waarom je eigen naam?

Jouw kandidaten kennen je als geen ander. Met iedere kandidaat bouw je een vertrouwensband op. Deze band wordt gekoppeld aan jouw naam. Als voorbeeld hebben wij de opstart van Jouw Verkeersschool; Jouw Verkeersschool is begonnen als Auto- en motorrijschool HENDRIK. Mensen in de omgeving kenden de rijschool alleen aan de naam Hendrik.

Zo geeft jouw eigen naam het bedrijf zijn persoonlijkheid!

Herkenbaarheid en website

Een eigen naam, een kenmerkende kleur en een team enthousiaste instructeurs/instructrices zorgt voor herkenbaarheid.

Daarnaast biedt Jouw Verkeersschool ook een persoonlijke pagina waar de geslaagden, recensies en biografie van de franchisenemer beschreven staat. Kandidaten kunnen zich rechtstreeks op deze pagina aanmelden en beginnen met lessen.

Geïnteresseerd in jouw franchise formule?

Graag leggen we jouw de structuur en de vormgeving van onze franchise formule verder uit. In dat geval willen wij je graag uitnodigen voor een vrijblijvende kennismaking. Start de snelweg naar jouw verkeersschool en stuur ons een e-mail via het contactformulier. Na het invullen van het formulier nemen wij binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken.